Hoe de zorg voor uw visie?

Hoe-de-zorg-voor-uw-visie

Het onderhouden van de gezondheid van het oog en het behoud van visie: een gesprek met Volgens het Internationaal Agentschap voor de preventie van blindheid, ongeveer 300 miljoen mensen wereldwijd zijn ernstige slechtziendheid of blindheid. Het behouden van de visie, het onderhouden van de gezondheid van het oog, “NN” – zei de dokter-oogarts van de hoogste categorie van het medisch centrum “LODE” Olga Spklesh.

Welke factoren zijn van invloed

op de achteruitgang van het gezichtsvermogen? 90% van de informatie die mensen ontvangen door de ogen. Daarom is de meest ongunstige factor is een constante belasting op het orgel van de visie is sterk toegenomen met de automatisering van bedrijven. Aanzienlijke belasting op het netvlies van de ogen en de oogspieren, zoals bekend is, heeft een vaste baan met de computer. Om de gezondheid van het oog wordt ook beïnvloed door een gebrek aan fysieke activiteit. Personen zijn steeds meer een zittend leven: lichamelijke activiteit erg weinig, maar het oog spieren voortdurend gespannen. Het gebrek aan lichamelijke activiteit leidt tot een slechte houding die kunnen vernauwen de zenuwen, verstoorde bloedtoevoer naar de hersenen en de ogen. In aanvulling op de directe stress op het oog op hun gezondheid oefenen een sterke invloed van externe factoren: slechte ecologische toestand, en slechte voeding. Welke stappen moeten worden genomen om te voorkomen dat oogafwijkingen en visuele handicap? De officiële website van Swami Jurk. Een unieke kans voor u om te bemiddelaars. Laat een berichtje achter!. Jaar petsonline methodisch medium

Preventie van de verslechtering

van het gezichtsvermogen in de eerste plaats, de juiste organisatie van het werk, overmatige vermoeidheid van de ogen, evenals het handhaven van een gezonde levensstijl. Zeer belangrijk is

een gezonde slaap, omdat nedzipi sterk verlagen van de ogen: ze hebben geen tijd om te ontspannen, en als gevolg van de slijmvliezen kunnen uitdrogen. Ook de ogen kunnen droog terwijl u werkt op de computer wanneer u het nodig hebt voor het bijhouden van de verschillende kleine objecten op het scherm, zelden knipperen. In dit geval begint te ontwikkelen vermoeidheid van de ogen van roodheid, sensation van zand en droogte, wat natuurlijk kan leiden tot verlies van het gezichtsvermogen. Dus, om te voorkomen dat de verslechtering van het gezichtsvermogen nodig gezonde slaap, tijdig rust, voldoende blootstelling aan frisse lucht, een constante lichaamsbeweging en goede voeding, met inbegrip van het gebruik van voldoende hoeveelheden van vitaminen en mineralen.
Het is echter belangrijk om te begrijpen dat de gezondheid van het oog wordt beïnvloed door andere comorbiditeit: hypertensie, diabetes, ziekten sciapodinae klier, aandoeningen van het maag-darmkanaal bovenste ziekte. Maar dergelijke gevallen, wanneer er sprake is van alleen een ziekte van het oog, zonder dat er andere problemen zijn zeer zeldzaam. Het plannen van het werken met de computer, dus, om te zorgen voor minder druk op de ogen? Het is belangrijk bij het trainen van de spieren van het oog. Om dit te doen, terwijl het werken vereist voor bepaalde tijd, op zoek up van de computer en de focus op de punten die op verschillende afstanden om te zien een beetje afstand, in de buurt, rechts, links.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*