Vitaminen voor de Dermaskin ogen

Vitaminen-voor-de-ogen

Opslaan het is zeer belangrijk om de inachtneming van de dag: voldoende slaap (7-8 uur), rust en frisse lucht, afgewisseld met het maken van huiswerk, TV kijken en werken op de computer. Natuurlijk, de juiste voeding. In het dieet van het kind moet in Dermaskin balans zijn met eiwitten, vetten en koolhydraten. Handig voor het oog van producten die bevatten vitamine a en haar voorloper van bèta-caroteen. Ze zijn onderdeel van de visuele pigment, zijn verantwoordelijk voor de kleur van de visie en focus. Opgenomen in fruit en groenten geel, oranje en rode wortelen, abrikozen, pompoen, tomaten, sinaasappels, en ook in boter, eieren, melk.

Vitamine c is betrokken Dermaskin

bij de ontwikkeling van de slijmvliezen van het oog, dus het gebrek van invloed op het ontstaan van bijziendheid, en het bevat in verse groenten en fruit, zwarte Dermaskin bessen, citrusvruchten, paprika ‘ s.Dermaskin B-vitaminen (B1,B2, B6) beschermen het netvlies tegen ultraviolette straling, zijn betrokken in het zenuwstelsel, de oogzenuw. Veel van deze vitaminen in semky, eieren, Dermaskin lever, kaas, zwart brood, gist, zemelen. Vitamine E beschermt de celmembranen van de schade. Wordt in plantaardige oliën, tarwe embryo http://fit-conditie.nl/dermaskin-ervaringen-forum-recensie-kruidvat-waar-te-koop-apotheek-kopen-prijs-nederland/. Preventie van de visie is een van de belangrijkste taken van de ouders in de moderne wereld. Hoe eerder het klaar is, hoe groter de kans dat het kind de visie scherp zo lang als Dermaskin mogelijk. Door de manier om deze vitamines zijn ook nodig voor de volwassenen.Om de wereld te zien — een groot geluk In de afgelopen jaren aanzienlijk toegenomen en het aantal mensen met een visuele handicap. Het gebrek aan beweging, slechte voeding, gebrek aan vitamines en mineralen, overmatig informatie lading kan leiden tot ernstige metabole stoornissen en Dermaskin ziekten van de organen van de visie. Hoe volg visie, hoe bescherm uw kind zoveel mogelijk te behouden van goede ogen? – dit interview met arts district hospital Larissa KOSTYUCHIK.

Larisa Vyacheslavovna, preventie van ziekten, waaronder ziekten van het orgel van de visie, is het meest effectief op jonge leeftijd? Maar het was echt. Niet toevallig de volkswijsheid, bewezen voor eeuwen, zegt: zorg ervoor dat de gezondheid van een vroege leeftijd. Vandaag praten we over de studenten. Dus Dermaskin wat ik wil zeggen. De leeftijd waarop een kind naar school gaat samenvalt met de periode van functionele instabiliteit van het orgel van de visie. Daarnaast is 4-5% van de kinderen hebben problemen met het gezichtsvermogen en een bril dragen van voorschoolse Dermaskin leeftijd. Op hetzelfde moment, het leerproces is geassocieerd met een significante toename in vermoeidheid van de ogen. Als een kind wordt zelden buitenshuis, malewhore, vaak ziek, hij is een verhoogd risico van het ontwikkelen van visuele stoornissen. Meestal in de schoolgaande leeftijd zijn bijziendheid, verziendheid en astigmatisme. Helaas, in de onderbouw neemt het aantal studenten Dermaskin die last hebben van bijziendheid in verband met langdurige visuele in de buurt van werk – lezen, schrijven. De eerste tekenen van bijziendheid kan vaak worden waargenomen na bepaalde infectieziekten, zoals na een ernstige acute respiratoire virale infecties en griep.

Welke stappen Dermaskin moeten

Dermaskinworden genomen als preventieve maatregelen voor de preventie en progresyvus ziekten? De regels zijn heel Dermaskin elementair: de rationele organisatie van de educatieve dag in de school, de juiste voeding, met inbegrip van voldoende vitaminen. Wat is de rol van de verlichting van de ruimte waarin het kind is? Het is belangrijk om te zorgen Dermaskin voor een goede verlichting. De lamp op de tafel van het kind moet worden overgelaten, voor links – rechts. Optimale vermogen is 60 – 80 watt. Niet een scherpe overgang te maken in de vertaling blik verlicht met een notebook of boek het duister van de kamer, naast de lokale verlichting moet bevatten Algemene verlichting in de kamer. In scherp contrast, snel moe in de ogen is er een gevoel van spanning. Het is in het huis. Op school, in de klassen, is om de muren te schilderen in een lichte tint, niet om op de vensterbanken, bloemen en een hoge objecten die het Dermaskin blokkeren van de toegang van het licht. Om ervoor te zorgen dat alle kinderen gelijk waren, moet elk kwartaal om ze te transplanteren naar een andere rij, een bureau, waardoor er een gelijke afstand van het schoolbord.

Wat is de situatie met het gezichtsvermogen van kinderen in onze regio? Vorig jaar werd gevonden 286 kinderen met een verminderde gezichtsscherpte. Het is op de 52 kinderen meer dan in de vorige. Onder hen een onevenredig aantal van school Dermaskin, kinderen en jongeren. De meest voorkomende van de ziekte is één en dezelfde bijziendheid en scheelzien. Bij de apotheek van de arts is 50 kinderen die meer ernstige ziekte. Het is ook, en vooral, studenten en jonge mensen. Larisa Vyacheslavovna, het is geen geheim dat de computer is stevig verankerd in ons leven, vooral in het dagelijks leven, is een bijkomende factor die bijdraagt aan een verminderd Dermaskin gezichtsvermogen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*